Είναι γυναίκα επαγγελματίας, μητέρα, σύζυγος, ευγνώμων κόρη, υποστηρικτική φίλη και διευθύνουσα σύμβουλος της Wisefour Innovation and Development Organisation Ltd, όπου συμβουλεύει και καθοδηγεί ανθρώπους και οργανισμούς, με τα “μανίκια σηκωμένα”, σε θέματα που αφορούν τη δημιουργία αξίας, τον μετασχηματισμό ομάδων, τον μετασχηματισμό επιχειρήσεων, τα έργα της ΕΕ και τη διαχείριση έργων ως υπηρεσία.

Έχει ​πολύπλευρο υπόβαθρο και πάθος για καινοτομία και δημιουργικότητα. Η στάση της “μείνετε θετικοί και μην τα παρατάτε ποτέ!”, σε συνδυασμό με την πεισματάρικη φύση της και την άρνηση να δεχτεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, την οδήγησαν εκεί που βρισκεται σήμερα. Οι προκλήσεις έχουν γίνει η ζώνη άνεσής της!

Είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, Νομικός και κατέχει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι υποψήφια διδάκτορας και εξωτερική ερευνήτρια στο Εργαστήριο Βιοπληροφορικής Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πιστοποίηση στην Διαχείριση Έργων (PMP, PMI- ACP, Prince2). Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε θέματα Διαχείρισης Έργων και ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών ιδεών/σχημάτων σε διάφορους ερευνητικούς φορείς της Ευρώπης, ενώ συνεργάζεται και με ισχυρά κέντρα καινοτομίας σε όλη την Ευρώπη.

Είναι πιστοποιημένη 4D Dream Coach και έχει σκοπό να μοιραστεί τον δρόμο προς τη χαρά και τη δημιουργικότητα μέσα από τους κύκλους συνεδριών που προσφέρει. Λατρεύει τον πολιτισμό και τη μουσική, και έχει φέρει εις πέρας θεατρικές και μουσικές παραγωγές με σκοπό την επικοινωνία του Ελληνικού πλούτου σε όλο τον κόσμο.