Η Βάσια όσο θυμάται τον εαυτό της, αναζητά να εξελίσσεται μέσα από τη γνώση και τις διαφορετικές εμπειρίες. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική της διαδρομή ξεκίνησε χωρίς συγκεκριμένο στόχο, με μοναδική πυξίδα την αναζήτηση του εαυτού και την προσωπική βελτίωση. Σπούδασε Οικονομικά και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο των επιχειρήσεων 13 χρόνια, τα τελευταία τρία ως HR Manager. Μιλάει 4 γλώσσες και θεωρεί ότι η υπερδύναμή της είναι η ευαλωτότητά της και το – καμουφλαρισμένο – θάρρος της.

Στο προσωπικό της ταξίδι αναζήτησης, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και workshops (παραδοσιακά και βιωματικά) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει καταναλώσει πλήθος βιβλίων σε θέματα Προσωπικής Εξέλιξης, Ψυχολογίας και Coaching. Αυτή η διαδρομή ανέδειξε την ανάγκη της να συνδέεται, να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει άλλους ανθρώπους στις δικές τους διαδρομές. Είναι 4D Dream Coach και NLP Practitioner και μέχρι στιγμής κάνει coaching και mentoring εθελοντικά. Της αρέσει να μοιράζεται τις εμπειρίες και τα λάθη της, ώστε να μαθαίνουν και άλλοι μέσα από αυτά.

Πιστεύει ότι η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας και ονειρεύεται ότι μέσα από το coaching και το mentoring θα μπορέσει να ενδυναμώσει γυναίκες και εφήβους, να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες τους, να διαχειρίζονται με θάρρος και ευελιξία τις καταστάσεις και να φέρουν στη ζωή τους τις αλλαγές που επιθυμούν.